Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Σεμινάριο TEE/ΤΚΜ: Σύγχρονες Πρακτικές και Μεθοδολογίες Οργάνωσης Έργων Λογισμικού


Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας/Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, οργανώνει στην Θεσσαλονίκη, τον Σεπτέμβριο του 2011, σεμινάριο μικρής διάρκειας με θέμα τις «Σύγχρονες Πρακτικές και Μεθοδολογίες Οργάνωσης Έργων Λογισμικού». 

Το σεμινάριο, που απευθύνεται κυρίως σε εργαζόμενους συναδέλφους, θα γίνει με την οργανωτική ευθύνη του Τμήματος Επαγγελματικών Θεμάτων και θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ/ΤΚΜ τις απογευματινές ώρες (17.00 � 22.00) και η διάρκειά του θα είναι 25 ώρες (μία εβδομάδα).

Οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν καλούνται  να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στα γραφεία του ΤΕΕ/ΤΚΜ (Μ. Αλεξάνδρου 49, 1ος όροφος πρωτόκολλο, fax 2310883110, email protocol-tkm@central.tee.gr). Σχετικά με την επιλογή των συμμετεχόντων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας όπως θα προκύπτει από το πρωτόκολλο του ΤΕΕ/ΤΚΜ.

Η αίτηση συμμετοχής  είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του ΤΕΕ/ΤΚΜ www.tkm.tee.gr (Πληροφορίες: Γραμμένος Οδυσσέας τηλ:2310883145 begin_of_the_skype_highlighting              2310883145      end_of_the_skype_highlighting).
Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα χορηγηθεί σε όσους το παρακολουθήσουν ανελλιπώς (επιτρεπόμενη απουσία μέχρι 10% της διάρκειάς του) σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.


Απευθύνεται σε:  
Μηχανικούς που ασχολούνται με την προδιαγραφή, ανάπτυξη ή επίβλεψη έργων λογισμικού στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, σε στελέχη τμημάτων μηχανογράφησης, σε project managers, σε ελεύθερους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν γνώσεις στις νέες μεθοδολογίες ανάπτυξης λογισμικού.                      

Ημερομηνία: 12-16/9/2011        

Ώρες: 25

Επιστημονικοί υπεύθυνοι: Περικλής Μήτκας (ΗΜ), Χαράλ. Ξανθοπουλάκης (ΗΜ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου