Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Aνακοίνωση της Κτηματολογίου Α.Ε. για Λευκάδα


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
Διόρθωση Κτηματολογικών διαγραμμάτων σε 6 περιοχές της Λευκάδας
Από το Τμήμα Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Κτηματολόγιο Α.Ε. εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Από 18 Απριλίου έως και 31 Μαΐου 2011, οι δικαιούχοι ακινήτων στις περιοχές Καλυβάκια, Ζαχαριά, Λούτσα, Σαϊτα-Πηγάδια, Μαϊντάνι και Μηλέϊκα του ΟΤΑ Τσουκαλάδων του νομού Λευκάδας μπορούν να προσέρχονται στο γραφείο της Μονάδας Τεχνικής Υποστήριξης (οδός Αντωνίου Τζεβελέκη Λευκάδα), προκειμένου να ενημερωθούν για το αποτέλεσμα της επεξεργασίας των διορθώσεων που διενήργησε η ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΕ.  
Στις περιοχές αυτές πραγματοποιήθηκε επαναπροσδιορισμός των ακινήτων στα κτηματολογικά διαγράμματα στο πλαίσιο πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει η Κτηματολόγιο ΑΕ για την επίλυση θεμάτων που έχουν προκύψει μετά την έναρξη λειτουργίας του θεσμού.
Εντός της ίδιας προθεσμίας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τυχόν αντιρρήσεις για τις προτεινόμενες διορθώσεις με δύο τρόπους:

α) ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή ταχυμεταφορά (προς απόδειξη της ημερομηνίας αποστολής) προς την ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. (οδός Μεσογείων 288, 15562 Χολαργός, Δ/νση Λειτουργούντος Κτηματολογίου με την ένδειξη «Για τη διαδικασία επαναπροσδιορισμού των ορίων των γεωτεμαχίων στους Τσουκαλάδες του Δήμου Λευκάδας»).
β) αυτοπροσώπως στο γραφείο της Μονάδας Τεχνικής Υποστήριξης στη Λευκάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Λειτουργούντος Κτηματολογίου της Κτηματολόγιο ΑΕ στο τηλέφωνο 210 6505775 begin_of_the_skype_highlighting              210 6505775      end_of_the_skype_highlighting.

Πηγή:www.ktimatologio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου