Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

5ο Διεθνές Συνέδριο Ασφαλτικών Μιγμάτων και Οδοστρωμάτων

Tο Εργαστήριο Οδοποιίας του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Α.Π.Θ., σε συνεργασία με το BERI (Built Environment Research Institute) του Πανεπιστημίου Ulster, Αγγλίας και το CAIT (Center for Advance Infrastructure Technology) του Πανεπιστημίου Μισισιπή, ΗΠΑ, διοργανώνει το 5ο Διεθνές Συνέδριο Ασφαλτικών Μιγμάτων και Οδοστρωμάτων (5th ICONFBMP) στη  Θεσσαλονίκη (1-3 Ιουνίου 2011
Ξενοδοχείο Hyatt Regency)
.
Το Διεθνές Συνέδριο είναι συνέχεια τεσσάρων προηγούμενων Συνεδρίων που οργανώθηκαν με επιτυχία στην Ελλαδα τα έτη 1992, 1996, 2002 και 2007.

Το 5ο Διεθνές Συνέδριο υποστηρίζεται από τους Διεθνείς Οργανισμούς και Ιδρύματα όπως Transportation Research Board (TRB), Federal Aviation Administration (FAA) και Institution of Civil Engineers of UK (ICE).

ΓΛΩΣΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Η γλώσσα του Συνεδρίου είναι η Ελληνική και η Αγγλική με ταυτόχρονη μετάφραση καθ’ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου, των παράλληλων και μετασυνεδριακών εκδηλώσεων.
Οι Σύνεδροι με ανακοίνωση θα υποβάλλουν το τίτλο και την περίληψη της ανακοίνωσης στην Αγγλική γλώσσα και την ανακοίνωση (αφού εγκριθεί η περίληψη) στην Αγγλική, και εφόσον επιθυμούν, και στην Ελληνική γλώσσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου