Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

1ο Συνέδριο για την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα


Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς ανταποκρινόμενη στις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής, αλλά και στην προσπάθεια των νέων ανθρώπων να εισέλθουν στην παραγωγική διαδικασία, προωθεί δράσεις με στόχο την καλλιέργεια σε αυτούς της επιχειρηματικής συνείδησης και κουλτούρας. Με γνώμονα την παραπάνω στόχευση, έχει υλοποιήσει προγράμματα όπως οι «Θυρίδες Νεανικής Επιχειρηματικότητας», η «Επιστημονική Υποστήριξη Νέων Αγροτών» κ.α., ενώ στηρίζει εμπράκτως κάθε προσπάθεια διάχυσης της επιχειρηματικότητας στη νέα γενιά.

Στο πλαίσιο αυτό στηρίζει το εγχείρημα του Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών Ελλάδος με την επωνυμία «YoungLeaders», που διοργανώνει το 1ο Συνέδριο για την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, με θέμα «Young Entrepreneurs in Action Hellas», στις 11 Οκτωβρίου 2011, στο θέατρο του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης». 

Το συνέδριο απευθύνεται σε νέους ηλικίας 18-30 ετών και φιλοδοξεί να ενθαρρύνει την επιχειρηματική δραστηριότητα στη χώρα μας, προβάλλοντας επιχειρηματίες που κατάφεραν σε νεαρή ηλικία να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να δημιουργήσουν καινοτόμες και κερδοφόρες επιχειρήσεις. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τις εμπειρίες, τις επιτυχίες αλλά και τις αποτυχίες των νέων σε ηλικία επιχειρηματιών και να μοιραστούν μαζί τους προβληματισμούς και σκέψεις που σχετίζονται με την επιχειρηματικότητα.

Κεντρικός ομιλητής του συνεδρίου θα είναι κ. Benedict Casnocha, ιδρυτής, σε ηλικία μόλις 14 ετών, της εταιρίας παραγωγής λογισμικού ηλεκτρονικής διακυβέρνησης Comcate. Ο κύριος Casnocha θα μιλήσει για τη νεανική επιχειρηματικότητα και τις δυνατότητες ανάπτυξης μιας νέας επιχείρησης μέσα από τις δικές του εμπειρίες. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει συζήτηση σε πάνελ καθώς και διαδραστικά σεμινάρια.

www.neagenia.gr

H συμμετοχή στο Συνέδριο είναι δωρεάν, ανοιχτό σε όλους του νέους ανθρώπους που πληρούν τα ηλικιακά κριτήρια.  Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να δηλώσει την συμμετοχή του στο www.yeahconf.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου