Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Ξεκινώντας...

Η Γένεσις....

Τα ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΑ ΝΕΑ αποτελούν ένα νέο ιστολόγιο, με το οποίο απευθυνόμαστε σε όλο τον τεχνικό κόσμο της χώρας. Στόχος μας η διαρκής ενημέρωση σε όλα τα θέματα που άπτονται της επιστήμης, της τεχνογνωσίας, της σταδιοδρομίας καθώς και της επαγγελματικής καθημερινότητας του Έλληνα μηχανικού, έτσι ώστε να καταστούμε αρωγοί στην προσπάθεια του να ανταπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζεται και ζει. 

Η προσπάθεια μας εστιάζεται στον εντοπισμό όλων των εξελίξεων, θετικών και αρνητικών που επηρέζουν άμεσα ή έμμεσα του μηχανικούς. Η συντακτική ομάδα των ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ απαρτιζόμενη από μηχανικούς όλων των κλάδων, ευελπιστεί πως μέσα από το παρόν ηλεκτρονικό βήμα θα βρουν δίοδο έκφρασης πολλοί συνάδελφοι που βιώνουν καθημερινά τις δυσκολίες του επαγγέλματος. Επίσης, επιθυμούμε να σταθούμε δίπλα και στο φοιτητή των Πολυτεχνείων της χώρας με αδιάλειπτη ενημέρωση για θέματα σπουδών. 

Στην καινούρια αυτή προσπάθεια, σας θέλουμε όλους συνοδοιπόρους, με τις υποδείξεις  και τις παρατηρήσεις σας, έτσι ώστε να βελτιώνεται συνεχώς η ποιότητα της ενημέρωσης όλων των συναδέλφων. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στα ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΑ ΝΕΑ ελπίζοντας πως θα συνδράμουμε στη διόρθωση κακώς κειμένων που ταλανίζουν τους μηχανικούς όλων των κλάδων, όλων των ηλικιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου