Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Ένωση Φωτοβολταικών Ελλάδος


Η Ε.Φ.Ε εκπροσωπεί τον κλάδο των Α.Π.Ε (παραγωγών ηλιακής ενέργειας) έναντι όλων των Φορέων, Κρατικών-Δημοσίων και Ιδιωτικών. 

Παρεμβαίνει και διαμορφώνει αποφάσεις κρίσιμες για τον κλάδο προς το συμφέρον των μελών της. Γιατί σε κάθε περίπτωση η συλλογική δράση και ο δημόσιος διάλογος βελτιώνουν την ποιότητα της ανάπτυξης, αποδέκτης της οποίας είναι ο καθένας μας. 

Γιατί η δημιουργία υποδομής δεδομένων, η χάραξη στρατηγικών για την πληροφορία και τη διάχυση των Α.Π.Ε είναι συλλογική υπόθεση,  ενώ η καθυστέρηση υλοποίησής τους είναι βλαπτική για τον καθένα ξεχωριστά. Γιατί η γνώμη των ειδικών που συνεργάζονται μαζί μας είναι πρόθυμοι  να σας βοηθήσουν στην επίλυση των προβλημάτων που τυχόν σας απασχολούν. Γιατί συμμετέχετε σε Συνέδρια, Συνδιασκέψεις και άλλες εκδηλώσεις της Ε.Φ.Ε.

Τέλος η Ε.Φ.Ε παρέχει την δυνατότητα προβολής των μελών της που αναζητούν εργασία, με στοχευμένη αναζήτηση εργασίας σε κορυφαίες εταιρείες του κλάδου τον Α.Π.Ε

Η ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ε δέχετε χιλιάδες επισκέψεις και μηνύματα, από όλη την Ελλάδα και απο Έλληνες της διασποράς που ενδιαφέροντε να ενημέρωθουν και να επενδύσουν στα Α.Π.Ε Γιατί από την Ε.Φ.Ε θα λάβουν χορηγία επιταγή αξίας 1.000 € για τα μέλη ως κίνητρο ανάπτυξης αλλά και άμεσης λειτουργίας νέων φωτοβολταϊκών εφαρµογών που προκύπτει είτε απο έκπτωση που θα λάβετε εγκαθιστώντας σύστημα φωτοβολταϊκών στον δικό σας χώρο, η για κάθε νέα εγκατάσταση που έγινε κατ' υπόδειξη σας

URL: http://www.enosifotovoltaikon.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου